De start van BMTEC Milling

BMTEC Milling is een dochterbedrijf van het kunststoflasersnijbedrijf BMTEC. Na 8 jaar heeft BMTEC ervoor gekozen zich puur op het lasersnijden te focussen en dit niet langer te combineren met het frezen. Vanuit deze beslissing is BMTEC Milling ontstaan.

Diensten BMTEC Milling

Bij BMTEC Milling kun je terecht voor het frezen van kunststoffen en het snijden van rubbers. Beide bewerkingsmogelijkheden gebeuren middels een freesmachine. Een freesmachine beschikt over meerdere soorten frezen en gereedschappen. Hierdoor kan er tijdens het frezen gebruik gemaakt worden van een frees en tijdens het snijden van een mesje. Het frezen en snijden gaat op de honderdste millimeter nauwkeurig waardoor nagenoeg elk design mogelijk is.

Kunststoffen

Kunststoffen worden steeds vaker toegepast binnen diverse industrieën. Dit komt omdat de meeste kunststoffen sterk, slagvast, corrosiebestendig, isolerend en chemisch resistent zijn. Bovendien worden kunststoffen regelmatig toegepast ter vervanging van glas of staal omdat het naast bovenstaande voordelen ook voordeliger is voor de portemonnee.

Kunststoffen frezen

Bij BMTEC Milling frezen wij verschillende soorten kunststoffen. Denk bijvoorbeeld aan: POM, PMMA, HDPE, PVC, PC en PTFE. Bij ons kun je terecht voor het randfrezen, graveerfrezen en doorfrezen van kunststof. Ook is het mogelijk om deze bewerkingsmogelijkheden te combineren. Het frezen van kunststof gebeurt op een CNC- of vlakbedfreesmachine en is mogelijk tot een dikte van 600 millimeter.

Rubbers snijden

Bij BMTEC Milling kun je naast het frezen van kunststoffen ook terecht voor het snijden van rubber. Wij snijden diverse rubbers zoals SBR, NBR, EPDM, Celrubber en Neopreen. Het snijden van rubber gebeurt op een vlakbedfreesmachine. Deze is 3 meter lang en 2 meter breed. Dat zijn bovendien de maximale afmetingen waarop rubber gesneden kan worden.

Kunststoffen frezen of rubbers snijden bij BMTEC Milling

Heb jij gefreesde kunststof of gesneden rubber nodig? Dan bij je bij BMTEC Milling aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of gebruik ons offertesysteem CutWise, upload je tekening en bereken binnen enkele seconden jouw prijs.

Is de offerte akkoord? Dan zet je deze eenvoudig om in een order.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *