Dibond display voor pompzuigers van Autovac

Voor Autovac hebben wij een display uit 3 millimeter Dibond gefreesd en in de juiste hoeken gebogen. Het design hebben wij er vervolgens zelf op geprint. De display wordt bij Autovac gebruikt om draagbare elektrische pompzuigers erin te plaatsen. De zuiger is bedoeld voor het heffen van glas, keramische tegels en andere voorwerpen.

Waarom is Dibond geschikt als display?

Dibond is een materiaal dat uiterst geschikt is voor diverse reclame-uitingen. Het materiaal is namelijk onderhoudsvriendelijk en goed bedrukbaar. Je kunt het dus ook gebruiken als display.

Bovendien is dit materiaal erg sterk, waardoor het zonder probleem een pompzuiger of andere relatief zware objecten kan tillen.

Dibond op maat in 10 seconden bestellen

Bij ons kun je zowel Dibond als andere kunststoffen en rubbers op maat laten frezen. Via ons offerte- en bestelsysteem CutWise ontvang je binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat.

Maak hiervoor gratis een CutWise account aan en upload je DXF bestand. Kies vervolgens het gewenste materiaal, dikte, kleur, aantallen en leverdatum.

Is de offerte akkoord? Dan zet je deze eenvoudig om in een order. Vervolgens kun je de orderstatus live volgen.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis! 

LET OP! Via CutWise kun je niet aangeven of je iets wilt laten buigen of printen. Voor speciale projecten, zoals deze display, dien je contact met ons op te nemen. Wij denken dan graag met je mee.