1200m2 machinepark

ISO 9001:2015

Actief in Europa

Meer dan 6000 tevreden klanten

Machinepark

In onze machinepark van BMTEC Milling maken wij gebruik van vlakbedfreesmachines en CNC-freesmachines. Doordat beide soorten machines hun eigen voordelen hebben, kunnen wij kunststoffen in nagenoeg elk gewenste design frezen. Hieronder vind je meer informatie over de CNC- en vlakbedfreesmachines waar wij mee werken.

CNC-freesmachines

CNC-freesmachines zijn snel en uiterst precies. Het frezen op een CNC-freesmachine gaat op de honderdste millimeter nauwkeurig. Met een bewerkingsoppervlakte van 1000 x 600 x 600 mm kunnen kunststoffen tot een dikte van 600 millimeter gefreesd worden. Daarnaast hebben CNC-freesmachines een volautomatische gereedschapswisselaar met maar liefst dertig posities en een 13.000 rpm spindel. Hierdoor kan het materiaal in elk gewenste design gefreesd worden.

Vlakbedfreesmachines

Op vlakbedfreesmachines kunnen wij kunststoffen en rubbers frezen en snijden met een maximale grootte van 3 meter bij 2 meter. Door middel van het vacuümsysteem kunnen zelfs de kleinste deeltjes op hun plaats gehouden worden. Vlakbedfreesmachines beschikken net als CNC-freesmachines over meerdere frezen en gereedschappen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Frezen van kunststoffen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het frezen van een bepaald soort kunststof? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u door.