Lichtgevende piano van polycarbonaat

Guy Harris, artiestennaam: “The Rocket Guy”, speelt uit eerbetoon muziek van Elton John. Hiervoor gebruikt hij uiteraard zijn mooie, grote piano die hij met onze hulp compleet heeft omgetoverd. Tijdens het spelen licht zijn piano nu in diverse kleuren op, op het ritme van de muziek. Dit zorgt voor een mooi lichtspektakel tijdens zijn show.

Hoe maak je een lichtgevende piano?

Om dit te kunnen realiseren heeft hij de buitenkant van de piano compleet vervangen met opaalkleurige polycarbonaat platen. Polycarbonaat platen zijn namelijk doorzichtig, waardoor het licht er goed doorheen schijnt.

Deze kunststofplaten hebben wij in delen voor hem op maat gefreesd. Op verschillende plekken hebben wij de platen ook voorzien van groeven, zodat hij de plaat daartussen kon vastzetten.

Het voordeel van polycarbonaat is dat het materiaal sterk en flexibel is. Hierdoor biedt het stevigheid aan zijn piano en kon hij door de flexibiliteit het eenvoudig om zijn piano heen vastmaken. Zijn logo heeft hij er vervolgens zelf opgeplakt. Hiernaast zie je het eindresultaat. Lees je dit op je mobiel? Dan vind je het resultaat onderaan deze pagina.

Polycarbonaat bestellen

Via ons offerte- en ordersysteem CutWise kun je eenvoudig je DXF-bestand uploaden en jouw prijs berekenen. Je ontvangt al binnen 10 seconden een offerte op maat. Is de offerte akkoord? Dan zet je het gemakkelijk met één klik om in een order.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Heb je geen DXF-bestand? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.