1200m2 machinepark

ISO 9001:2015

Actief in Europa

Meer dan 6000 tevreden klanten

PVC frezen

PVC is een veelgebruikte kunststof dat in meerdere sectoren wordt toegepast. Bij BMTEC Milling wordt PVC bewerkt door middel van frezen. Zo frezen wij onder andere schroefdraad, passingen, verzinkingen en bepaalde 3D bewerkingen in het materiaal. Het frezen van PVC is mogelijk vanaf 3 t/m 20 millimeter.

Wat is PVC?

PVC is een afkorting van de kunststof Polyvinylchloride. PVC wordt gemaakt uit vinylchloride en water dat onder hoge druk en temperatuur in een reactor wordt gepolymeriseerd. Na enkele raffinagebewerkingen en toevoeging van additieven ontstaat daaruit het eindproduct PVC.

PVC op maat laten frezen

PVC is toepasbaar in de auto-industrie, bouw, reclamesector, elektrobranche, laboratoriumtechniek, machinebouw, landbouw en de verpakkingsindustrie.

Is PVC ook toepasbaar binnen jouw branche en ben je daarom op zoek naar gefreesde PVC maatwerk onderdelen? Dan ben je bij BMTEC Milling aan het juiste adres.

Upload je 2D DXF- of STEP-bestand in ons offerte- en ordersysteem CutWise en ontvang al binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat!

Is de offerte akkoord? Dan zet je deze eenvoudig om in een order, waarna je de orderstatus live kunt volgen.

Via CutWise kun je al kiezen uit levertijden vanaf 3 dagen. Bovendien beloven wij met CutWise 100% leverbetrouwbaarheid. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Bereken je prijs

Wil je PVC op maat laten frezen? Upload je DXF- of 2D STEP-bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Bereken je prijs

Wil je PVC op maat laten frezen? Upload je DXF- of 2D STEP-bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.