Flightcase schuim op maat kopen

Flightcase schuim op maat kopen

Bij BMTEC Milling kun je flightcase schuim op maat kopen. Wij snijden dit helemaal naar jouw wens, zodat het schuim(rubber) perfect in jouw beschermkoffer past. Bovendien zorgt het ervoor dat breekbaar of duur materiaal goed beschermd blijft tijdens het reizen.

schuimrubber voor flightcase op maat snijden

schuimrubber voor flightcase op maat snijden

De voordelen van schuimrubber

Schuimrubber is geschuimd rubber dat uit gesloten en open cellen kan bestaan. Het is dan ook in diverse hardheden verkrijgbaar. Gesloten schuimrubber is vrijwel ondoordringbaar voor gassen en vloeistoffen. Andere voordelen van gesloten schuimrubber zijn:

  • Flexibel
  • Absorbeert schokken
  • Isolerend
  • Stof- lucht- geluid- en waterdicht

Waar wordt schuimrubber nog meer voor gebruikt?

Schuimrubber kun je, naast flightcase schuim, tevens toepassen in (muziek)studio’s om de akoestiek te verbeteren. Ook kan het als isolatiemateriaal gebruikt worden. Klik op de link voor meer informatie over schuimrubber.

Hoe snijden wij schuimrubber op maat?

Door middel van een vlakbedfrees snijden wij schuimrubber op maat. Door een klein, scherp mesje aan de vlakbedfreesmachine te koppelen, wordt het schuim op de millimeter nauwkeurig op maat gesneden.

Zo zorgen wij ervoor dat het schuim precies in jouw flightcase past. Ook zorgt het ervoor dat het apparatuur dat vervoerd wordt perfect op z’n plek blijft liggen.

Bovendien snijden wij naast schuimrubber ook andere rubbers op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk gerust onze rubber pagina.

Flightcase schuim kopen

Wil je graag schuimrubber voor jouw beschermkoffer op maat kopen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Flightcase schuim personaliseren

Wil je het schuim personaliseren? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen eenvoudig jouw naam of bedrijfsnaam in het schuim verwerken.

Flightcase schuim personalisersen

Flightcase schuim personalisersen

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *