1200m2 machinepark

ISO 9001:2015

Benelux & Duitsland

Ontwerp & Productie

SAN frezen

Styreen Acrylonitril (SAN) kan zowel gefreesd als lasergesneden worden. Het frezen van deze kunststof kan vanaf 3 millimeter dikte. Wil je SAN onder 3 millimeter dikte laten bewerken? Dan kun je kiezen voor het lasersnijden. Het lasersnijden van Styreen Acrylonitril kan al vanaf 0,1 millimeter dikte. Voor deze bewerkingsmethode kun je terecht bij BMTEC.

Wat is Styreen Acrylonitril?

SAN is een afkorting van Styreen Acrylonitril. Deze kunststof is een combinatie van polystyreen (PS) en acrylaat (PMMA). SAN staat ook wel bekend onder de handelsnaam Tyril. Styreen Acrylonitril is sterker, chemisch resistenter en hitte- en krasbestendiger dan Polystyreen (PS). Ook is het stijver, harder en lichter dan polycarbonaat en polystyreen.

SAN frezen bij BMTEC Milling

Wil jij SAN of een ander kunststof plaatmateriaal laten frezen? Dan ben je bij BMTEC Milling aan het juiste adres. Wij kunnen SAN en andere materialen uitstekend op maat frezen. Wil jij graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons kun je altijd terecht voor vrijblijvend advies.