Landbouw afschermkappen van PET-G

Onze gefreesde kunststofonderdelen worden binnen verschillende industrieën toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de landbouwindustrie, machinebouw en de jacht- en scheepsbouw. Eén van onze klanten binnen de landbouwindustrie neemt frequent gefreesde kunststofonderdelen bij ons af. Deze onderdelen passen zij toe op hun plantmachines.

Kunststof frezen voor plantmachines

De onderdelen die zij toepassen op hun plantmachines zijn gemaakt van PET-G. Deze PET-G onderdelen gebruiken zij als afschermkappen voor hun machines. In de landbouwindustrie is het belangrijk dat je door de afschermkap heen kunt kijken en kunt controleren of de bewegende machineonderdelen naar behoren werken. Doordat PET-G transparant, flexibel en tegelijkertijd ook sterk is, is dit type materiaal uiterst geschikt als afschermkap voor de landbouw.

Kunststof laten frezen

Elke type kunststof heeft zijn eigen eigenschappen waardoor je het heel breed kunt toepassen. Wil jij ook kunststof toepassen binnen jouw branche, maar weet je niet welke kunststof hiervoor het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek